Image

Ir a la web del Ministerio de Defensa

Seleccioni el seu idioma

Ir a la web del Ministerio de Defensa

Ir a la web del Ministerio de Defensa

Seleccioni el seu idioma

Ir a la web del Ministerio de Defensa

Seleccioni el seu idioma

Accessibilitat

El portal del Centre Nacional d’Intel•ligència ha estat dissenyat amb l’objectiu que totes les persones puguin navegar pels seus continguts sense trobar dificultats en l’accés.

La política d’accessibilitat aplicada pel Centre Nacional d’Intel•ligència està alineada amb les exigències del Reial decret 1494/2007, de 12 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament sobre les condicions bàsiques per a l’accés de les persones amb discapacitat a les tecnologies, els productes i serveis relacionats amb la societat de la informació i mitjans de comunicació social.

Les pàgines d’aquest lloc Web compleixen la marca AA segons la Norma UNE 139803:2012  i les directrius d’Accessibilitat per al Contingut Web 2.0 del (WCAG 2.0) per la Iniciativa d’Accessibilitat Web (WAI) del World Wide Web Consortium (W3C). Tots els requisits del Nivell A i del Nivell AA han estat comprovats i corregits mitjançant una anàlisi semiautomàtica de l’accessibilitat a través de diferents eines.

L’última revisió d’accessibilitat d’aquest portal ha estat feta el 30/05/2022.

Si vostè troba algun tipus de dificultat d’accessibilitat o usabilitat en la seva visita al Portal del Centre Nacional d’Intel•ligència o vol fer-nos algun suggeriment respecte d’això, pot contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte següent. La seva experiència personal pot contribuir de manera important en la millora progressiva del Portal.

Enlace a la web del Ministerio de Defensa
Logo CNI, Centro Nacional de Inteligencia