CNI-Centro Nacional de Inteligencia

Govern d’Espanya Anar al Ministeri de Defensa

Zona de cabecera

Zona de logotipos

Pàgina d’inici del Centre Nacional d’Intel·ligència

Elección de idioma, Menú superior y Zona de búsquedas

Zona de contenidos

Localizador

Inici > BENVINGUT AL CNI

Contenido principal

BENVINGUT AL CNI

Benvingut a la pàgina web del Centre Nacional d´Intel·ligència (CNI). Aquesta breu versió en català intenta satisfer la curiositat dels nostres visitants pel que fa al Servei d´Intel·ligència espanyol i pren en compte les restriccions legals imposades per la naturalesa del propi Servei.

El Centre Nacional d´Intel·ligència (CNI) és l´Organisme públic responsable de facilitar al President del Govern i al Govern de la Nació les informacions, l´anàlisi, els estudis i les propostes que permetin prevenir i evitar qualsevol perill, amenaça o agressió contra la independència o integritat territorial d´Espanya, els interessos nacionals i l´estabilitat de l´Estat de dret i de les seves institucions.

La Llei 11/2002 del 6 de maig regula la naturalesa, objectius, principis, estructura i el sistema legal i administratiu del Centre Nacional d´Intel·ligència espanyol. A més a més, la Llei Orgànica 2/2002, també del 6 de maig, estableix el control judicial previ sobre les seves activitats.

Aquesta és una pàgina web oberta per poder rebre totes les idees i contribucions que puguin millorar el Centre Nacional d´Intel·ligència, així com el servei que posa a disposició del sistema democràtic espanyol.

Benvingut al CNI


Zona de pie de página

Anar al Validador de nivell AA d’accessibilitat. S’obrirà una nova finestra.